ИЗЛОЖБА НА АВТОРСКИ БИЖУТА ВЪВ ВОЕННИЯ КЛУБ

Изложба на авторски бижута от мъниста ще бъде открита на 1-ви март от 15 часа във Военния клуб в Русе. Уникалната по рода си експозиция се организира за първи път в страната по идея на русенката Албена Петкова. Свои украшения в нея ще представят майстори от София, Пловдив, Варна, Враца, Добрич, Бургас, Силистра, Тутракан, Свищов, В. Търново, Видин, Смолян, Плевен, Шумен и др.
Организаторите имат амбицията да превърнат изложбата в традиционна и с нея да дадат приноси си за успеха на кандидатурата на Русе за Европейска столица на културата 2019.
Допълнителна информация можете да получите на тел. 0878 236 959 – Албена Петкова
 


Версия за печатВерсия за печат | 28-02-2013, 11:37:00
 Нови галерии
Общински съветници 2015 - 2019 г
Общински съветници - мандат 2011-2015
1-ви Май 2007 г.


 Популярни документи
Приемане на Наредба за изменение на Наредба № 1 на Общински съвет – Русе за общинската собственост
Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за ползване на социалната услуга „Социални жилища”
Правилник за изменение и допълнение на Правилник за устройството и дейността на Център за подкрепа на личностното развитие – Център за ученическо техническо и научно творчество – Русе
Предложения за 32-то заседание на Общински съвет - Русе, което ще се проведе на 22.03.2018 г.
Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за финансово подпомагане на русенски спортни клубове и спортни дейности в Община Русе

 Нови връзки
Вестник УТРО
Вестник БРЯГ
Ен Ер Джи Софт ЕООД
„ЩАЙНЕР ЕЛЕКТРОНИК” ЕООД
„СЕТ ПИСИБИ Технолоджи” ООД